Sevgili okurlarımız,

Blues Derneği bloguna hoş geldiniz!

Blogumuzda blues tarihi, blues hikayeleri, blues sanatçıları, albüm tanıtımı, blues ve kadın konularında araştırma yazıları, anı yazıları ve fikir yazılarının yanı sıra değerli müzisyenlerimizin blues müziğe yaklaşımlarını içeren paylaşımları ve sosyal medyada paylaştığımız derslerin dokümanlarını da bulabileceksiniz.

Amacımız haftada en az bir yeni yazı ile sizlerle buluşmak. Tanışmamızın ilk haftalarında bu sayıyı biraz yüksek tutmak istedik. İlk başlıklarımız şöyle:

1. Blues – İlk Örnekleri ve Blues Kayıtlarına Kadar Gelişimi / Güven İlter
  2. Türkiye’de bir Ben Harper Anısı / Eyüp İblağ
  3. Blues Şarkılarında Sık Kullanılan Terimler Sözlüğü / Dinçer Tuğmaner, Erhan Ösüm, Zübeyde Özge Bakır

Blogumuzun oluşmasına katkı sağlayan; yazılarıyla, fikirleriyle, editörlük çalışmalarıyla, tasarım ve görsel çalışmalarıyla destek veren Batuhan Akaylar, Berk Arıhan, Burcu Yılmaz, Ceyda Atay, Dinçer Tuğmaner, Eyüp İblağ, Göksenin Tuncalı, Güray Oskay, Güven İlter,  James Önder, Seda Atik ve Vefa Karatay’a teşekkürlerimizi sunarız.

Sizler de fikirleriniz, önerileriniz ve paylaşmak istediğiniz yazılarınız ile ilgili her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mail adresimiz : [email protected]

Keyifli okumalar…

Gürkan Özbek